Isot kiitokset näyttelypäällikkö Jarmo T. Korhoselle sekä viime syksystä saakka mm. näyttelyn suunnittelun, markkinoinnin, myynnin ja tiedotuksen parissa ahkeroineelle näyttelytiimille.

Näin suuren tapahtuman toteuttamiseen tarvitaan paljon väkeä ja on hienoa, että innokasta sekä ahkeraa porukkaa oli taas runsaasti (n. 120 henkilöä). Talkoisiin saimme myös ennätysmäärän uusia kerholaisia ja tällainen tilaisuus onkin mainio kerholaisiin sekä kerhon toimintaan tutustumiseen!

Sujuvat järjestelyt ja avulias talkooväki saivat kehuja niin näytteilleasettajilta kuin vierailijoiltakin. Kuopion MP-näyttely onkin vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan ja teimme jälleen uuden ennätyksen sekä näytteilleasettajien että vierailijoiden määrissä. Tämä on hyvä lähtökohta aloittaa Kuopion MP-näyttelyn suunnittelu vuodelle 2024.

Kiitokset kaikille näyttelytalkoisiin osallistuneille sekä lipun ostaneille, nähdään samoissa merkeissä 27.-28.4.2024!