Kuopion Moottoripyöräclubi ry

Kuopion Moottoripyöräclubi ry eli KMC on vuonna 1981 perustettu kuopiolainen moottoripyöräkerho. Jäsenmäärämme on hieman yli 300-jäsentä, joka tekee meistä yhden Suomen suurimmista paikallisista kerhoista. Se on tarkoitettu kaikille moottoripyöräilyä harrastaville ja siitä kiinnostuneille 16 vuotta täyttäneille. Olemme kuuluneet vuodesta 1990 lähtien Suomen Motoristit ry:een eli SMOTO:on.

Toimimme paikkakunnan harrastajien etuja ajavana yhteisönä, ollen yhteistyössä poliisin, vakuutusyhtiöiden ja mp-kauppiaiden kanssa.

Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten ajokursseja (MPEAK) ja lisäksi olemme suorittaneet liikenteenohjausta Kuopion seudulla useassa liikuntatapahtumassa, mm. triathlon ja maraton.

Olemme olleet vuosia järjestävänä tahona Kuopion MP-näyttelyssä ja Finita-kokoontumisajossa Suomessa.

Jäsenistöllemme järjestämme erilaisia kokoontumisajoja, kerhoralleja, messumatkoja, keilausta sekä muita moottoripyöräharrastukseen liittyviä aktiviteetteja ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on kasvattaa jäsenissämme reilua motoristihenkeä, sekä jakaa heille tietoa liikennekasvatuksesta ym. harrastukseen liittyvästä.

Jäsenyytemme ehtona ei ole moottoripyörän omistaminen – kiinnostus asiaan riittää.

 

Jäsenedut

KMC on SMOTO:n jäsenyhdistys, jolloin KMC:n jäsenet saavat kaikki SMOTO:n tarjoamat edut. Lisätietoa eduista suoraan SMOTO:n sivuilta osoitteesta smoto.fi/jasenedut

Alennuksia jäsenille jäsenkorttia näyttämällä antavat:
Hanx
YC Motor
Savon Diesel Oy