Muistin virkistyksenä vanhoille KMC kerhon jäsenille, sekä tänä vuonna kerhon toimintaan mukaan tulleille:
Uusi KMC Verta Pakkiin leikkimielinen kisa alkoi 01.11.2022 ja päättyy 30.10.2023. Eniten verenluovutuksissa käynyt saa vuodeksi itselleen hienon veripakin, johon on myös kaiverrettu oma nimesi. Kaikki verenluovutuksessa käyntinsä ilmoittaneet ovat mukana ”Verileilin” arvonnassa KMC:n pikkujoulussa 2023.

Verenluovutuksen yhteydessä ilmoita kuuluvasi KMC:n veriryhmään. Ilmoita käyntisi myös:
kmcveri@gmail.com.

Helatorstaiviikolla mahdollisia verenluovutuspäiviä on normaalia vähemmän, joka saattaa aiheuttaa pulaa joistakin veriryhmien verestä. Käy siis ojentamassa kätesi yhteisen hyvän puolesta. Saat samalla käynnillä hyvän mielen ja vatsan täyteen veripalvelun kahvilan tarjoiluista. Toukokuussa verenluovutuksessa käyneillä on myös mahdollisuus voittaa tyylikäs Luovuttaja-huppari 😊

https://www.veripalvelu.fi/toukokuu-haastaa-verenluovutuksessa-auta-potilaita-ja-voita-huppari/

 

Keväisin terveisin Verivastaava Risto