Veriryhmämme on tänä vuonna käynyt luovuttamassa verta yhteensä 33 kertaa! Mahtavat kiitokset kaikille verenluovutuksessa käyneille ja hengessä mukana oleville. Tämä käyntimäärä oikeuttaa jo kultakunniakirjaan! Platinakunniakirjaan (50 käyntiä) on hiukan vielä matkaa, mutta se on vielä hyvinkin saavutettavissa. Käy siis ojentamassa kätesi yhteiseen hyvään ja ilmoita käyntisi myös kmcveri@gmail.com.

Kaikki käyntinsä ilmoittaneet ovat mukana ”Verileilin” arvonnassa KMC:n pikkujoulussa. KMC Veripakki -kisa päättyy 31.10.2023. Kisassa ovat mukana verenluovuttajat, jotka ovat ilmoittaneet käyntinsä ed. mainittuun sähköpostiin.

Tärkeä auttamisen kanava on ilmoittautua kantasolurekisteriin. Tämän käynnin ilmoittamisesta kmcveri@gmail.com. saa myös bonuspisteitä Veripakki kilpailussa!

https://www.veripalvelu.fi/auttamisen-merkitys-konkretisoitui-kantasoluluovuttajalle/

 

 

Hyviä ajokelejä ja turvallisia ajoja

 

Hallitus

 

Verivastaava Risto