Kuopion Moottoripyöräclubin ajokauden 2023 päättäreitä juhlittiin 15.-17.9.2023 Punttisilimässä Siilinjärvellä.

Viikonlopun aikana paikalla käväisi hieman päälle 60-henkeä.

Päättäreiden ohjelmaan on perinteisesti kuulunut paljon saunomista ja hyvää seuraa, kilpailuja ja juhlaillallinen lauantaina sekä tapahtuman kruunannut KMC:n Housebändin Veltto4:sen keikka lauantai-iltana. Kuuluipa joukon seasta juoruja myös molempina iltoina pitkälle aamuyöhön venyneistä karaokesessioista.

Kiitokset kaikille mukana olleille jäsenille, Anitan vetämälle keittiötiimille jälleen erittäin maittavista tarjoiluista, showmaster Liisalle kilpailujen vetämisestä, karaokemestareille Marille ja Eiralle, sekä Ismon vetämälle kerhon Housebändille mahtavasta keikasta. Sekä tietenkin Penalle ja Äipälle yleisestä järkkäilystä.

Joillain ajokausi jatkuu vielä ja osalla se ei pääty koskaan, mutta tästä on hyvä lähtee punomaan uusia juonia seuraavalle suvelle.

Teksti: Sami Kautto

Kuvat: Liisa Hanhinen & Sami Kautto