Vuoden 2023 KMC:n oma ”Verta Pakkiin” verenluovutuskisa on päättynyt. Eniten pisteitä keräsi Tiina Jauhiainen. Hänellä kertyi 4 luovutuksella yhteensä 6 pistettä. Mahtavat onnittelut Tiinalle! Tiina saa ”Veripakin” vuodeksi itselleen. Toisena oli Esko Itkonen ja kolmantena Risto Tuomainen.

 

Uusi kisakausi alkoi 01.11.2023 ja päättyy 31.10.2024. Käydään edelleen ahkerasti luovuttamassa, siitä on suuri apu! Samalla kerrytät omaa pistesaldoasi. Pisteitä kertyy seuraavasti: Miehet saa luovuttamisesta 1 piste/krt. Naiset 1,5 pistettä/kerta. Uuden luovuttajan rekrystä saa 1 pisteen. Kantasolurekisteriin ilmoittautumisesta peräti 4 pistettä. Jos haluat olla mukana kilpailussa, ilmoita käyntisi kmcveri@gmail.com. Veripalvelu ei anna luovutuksessa käyneiden henkilöiden nimiä tähän meidän omaan kisaan, vaan vain ed. mainitun sähköpostin kautta saan käyntisi kirjattua. Kaikkien luovutuksessa käyntinsä ilmoittaneiden kesken arvotaan ”Verileili”(3 ltr punaviinipönikkä) KMC:n pikkujoulussa. 

Kaikki KMC:n jäsenten luovutukset kerryttävät pisteitä valtakunnalliseen ”Verestä Hyviä Muistoja” kampanjaan, jossa KMC on ollut aktiivisempien luovuttajien joukossa useiden vuosien ajan. Kampanja kestää vuoden loppuun asti, joten vielä on hyvin aikaa käydä luovutuksessa ja samalla kerryttää pistepottia. Ilmoita käyntisi yhteydessä kuuluvasi KMC verenluovutusryhmään. Luovuttamassa voi käydä missä vaan Suomen verenluovutuspisteessä.

 

Jatketaan tätä hyvää tekemistä läpi vuoden. Varaa aikasi vaikkapa tästä linkistä: https://www.veripalvelu.fi/ajanvaraus/

Jos sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä tmv. niin ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

 

Terveisin KMC verivastaava Risto Tuomainen, 0405219540