KMC:n omaan Verta Pakkiin kisaan vuonna 2023 kertyi yhteensä 45 verenluovutusta! Lämpimät kiitokset kaikille verenluovutuksessa käyneille😊. Tosi mahtavaa kun olette käyneet ojentamassa kätenne yhteiseen hyvään! 

KMC:n jäsenten verenluovutusmäärät ovat muutamana viime vuotena laskeneet pikkuhiljaa alaspäin. Osasyynä on mm. joidenkin aktiiviluovuttajien luovutusikärajan vastaantulo, sekä erilaiset terveydelliset luovutusrajoitteet. Nyt veripalvelussa kaivataan nuorten ja keski-ikäisten naisten ja miesten esiintuloa verenluovutusten muodossa!

Oletko pohtinut lähteä ensimmäistä kertaa verenluovutukseen? Verenluovutuksessa käynti vie aikaa alle tunnin ja samalla käynnillä voit nauttia runsaan kahvibuffetin antimista. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan verenluovutukseen liittyvää tietoa. Samalta sivustolta voit myös varata ajan verenluovutukseen.

 https://www.veripalvelu.fi/

Uusi KMC:n Verta Pakkiin leikkimielinen kisa alkoi 01.11.2023 ja päättyy 30.10.2024. Eniten kisassa pisteitä kerryttänyt saa itselleen vuodeksi hienon veripakin, johon on myös kaiverrettu oma nimesi. Kaikki verenluovutuksessa käyntinsä osoitteeseen kmcveri@gmail.com ilmoittaneet ovat mukana ”Verileilin” arvonnassa KMC:n pikkujoulussa 2024.

Terveisin KMC verivastaava Risto Tuomainen, 0405219540