Kuopion MP-näyttely tulee taas! Tapahtuma järjestetään 27.-28.4.2024 Kuopio-hallissa.


Talkoolaisia tarvitaan 26.-28.4.2024

KMC järjestää MP-näyttelyn Kuopio-hallissa tuttuun tapaan huhtikuun lopussa. Tänä vuonna käytössämme on koko Kuopio-halli ja talkoolaisten työpanos on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen näyttelyn takaamiseksi.

 

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat jäsenet sekä perheenjäsenet tervetulleiksi talkoisiin mukavaan porukkaan. Ketään ei jätetä yksin ja jokaiselle löytyy sopivia tehtäviä. Pienelläkin työpanoksella on merkitystä!

 

Talkoolaisia tarvitaan perjantai-sunnuntai väliselle ajalle. Talkoot aloitetaan perjantaina 26.4 klo 12 ja talkoiden arvioitu päättymisaika on sunnuntaina 28.4 klo 20. Kerho tarjoaa talkoolaisilleen kahvit ja ruoat koko viikonlopun ajalle.

Talkootehtävinä ovat mm.:

Perjantai: näyttelyn pystytys, tavaroiden kuljetus, kalusteiden kasaus ja järjestely.

Lauantai & sunnuntai: järjestyksenvalvonta, liikenteenohjaus, lipunmyynti, makkaran grillaus, talkoolaisten ruokahuolto sekä lisäksi kerhon omalle osastolle ja motokirppikselle tarvitaan väkeä.

Sunnuntaina näyttelyn päätteeksi talkoolaisia tarvitaan näyttelyn purkuun.

Ilmoittautuminen sähköpostilla 15.4.2024 mennessä.

Ilmoitathan minä päivinä/mihin kellonaikaan olet käytettävissä. Ilmoittautumiseen nimi, sotu ja puhelinnumero sekä mahdolliset erityisruokavaliot. (Jos olet ollut 6 vuoden sisällä liikenteenohjaustalkoissa, niin sotua ei tällöin tarvitse ilmoittaa).

e-mail: kmctalkoot@gmail.com

Lisätiedot:
puh: 0400-139904/Pena

Tarvitsemme myös runsaasti arpajaispalkintoja ja toivomme jäsenten apua niiden kasaan saamiseksi. Palkintoja voi jättää esimerkiksi kerholle talli-iltojen yhteydessä.

Tule ja ota perheenjäsenesi mukaan. Tehdään yhdessä upea Kuopion MP-näyttely 2024!

Tervetuloa!