Isot kiitokset näyttelypäällikkö Jarmo T. Korhoselle ja viime syksystä saakka mm. näyttelyn suunnittelun, markkinoinnin, myynnin ja tiedotuksen parissa ahertaneelle näyttelytiimille. Kaiken on pitänyt mennä ihan nappiin, jotta saatiin Kuopion MP-näyttelyyn kahden päivän aikana lähes 7000 kävijää.

Paljon tarvitaan väkeä näin suuren tapahtuman toteuttamiseen ja on hienoa, että innokasta ja ahkeraa porukkaa oli taas runsaasti (n.130hlöä) talkoissa. Talkoissa oli myös ennätysmäärä ihan uusia kerholaisia, perheenjäseniä sekä jäsenyyttä hakeneita. Tällaiset talkoothan ovat mainio paikka tutustua porukkaan ja kerhon toimintaan.

Sujuvat järjestelyt ja avulias talkooväki sai jälleen kehuja niin näytteilleasettajilta kuin vierailijoiltakin. Meillä on ollut tiedossa, että ei voida olla suurin MP-näyttely Suomessa, mutta hyvän yhteishengen ja talkooporukan ansiosta voidaan olla paras. Vuosien mittaan kerättyjen palautteiden ja kovan talkootyön tuloksena tuo jälkimmäinen tavoite saavutettiin jo aiemmin, ja sen ansiosta olemme nyt toiseksi suurin moottoripyöräalan messutapahtuma Suomessa, kaikilla mittareilla mitattuna! Ottaen huomioon Kuopion sijainnin, se on melkoinen saavutus.

Kuopion MP-näyttely on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan ja taas tehtiin uusi ennätys
näytteilleasettajien, vierailijoiden ja näyttelypyörien määrässä. Tästä onkin hyvä aloittaa seuraavan, 3.-4.5.2025, näyttelyn suunnittelu.

Niinpä pyydämmekin kerholaisia ja erityisesti talkoolaisia vastaamaan oheiseen kyselyyn ja antamaan palautetta, korjausehdotuksia ja/tai ideoita MP-näyttelyyn liittyen.

PALAUTELOMAKE LÖYTYY PAINAMALLA TÄSTÄ 

Ideat ja palautteet on mahdollista tuoda myös MP-näyttelyn “purkupalaveriin”, joka järjestetään kerholla su 26.5.2024 klo 15.00.

Suuret kiitokset kaikille näyttely-talkoisiin osallistuneille ja lipun ostaneille!

t. Pena & KMC:n hallitus