Kuopion Moottoripyöräclubi KMC:n järjestämä MP-näyttely Kuopio-hallissa 26.-27.4. onnistui monessa suhteessa eriomaisesti.
Ensi kertaa kaksipäiväisenä ja ensi kertaa Kuopio-hallissa järjestettyyn näyttelyyn saapui yleisöä yhteensä 4300, mikä on luonnollisesti näyttelyn noin 20-vuotisen historian uusi ennätys.
 
KMC sai uudesta näyttelypaikasta pelkästään kiitosta sekä yleisöltä, että näytteilleasettajilta. Kuopio-halli toimi MP-näyttelyn tarpeisiin erinomaisesti.
 
Yleisö oli tullut myös ostamaan, ei pelkästään katsomaan. Näytteilleasettajilta tuleen palautteen perusteella kauppa osastoilla kävi erittäin hyvin.
 
Erikoista oli myös poikkeuksellisen lämmin sää Kuopiossa, mikä sai motoristit lähtemään moottoripyörillä Kuopion näyttelyyn. Pysäköintialueilla Kuopio-hallin alueella oli parhaimmillaan 500-600 moottoripyörää kerralla.
 
Näyttelyyn kurvaili motoristeja aina Etelä- ja Pohjois-Suomea myöden.
 
Ohjelmanumeroista Stunt Freaks Teamin taitoajonäytökset olivat yleisön mieleen kuten myös vapaa-ajan ja mp-ajovarusteiden muotinäytökset.
 
KMC kiittää yleisöä näytteilleasettajia ja ohjelmantekijöitä, sekä erittäin ahkeraa kymmenien talkoissa olleiden kerholaisten joukkoa!