Kuopion Moottoripyöräclubi KMC:n perinteinen MP-näyttely keräsi lähes 3300 kävijää Kuopio-halliin. Toukokuinen ajankohta suosi erityisesti moottoripyörillä tulleita vieraita, joita kävi näyttelyssä lähes tuhat kahden päivän aikana. Hieman viileähkö kelikään ei motoristeja haitannut.
 
Kuopion MP-näyttelyn näyttelyvastaava Olli Aikio oli tyytyväinen.
-Viime vuonna Kuopion näyttely oli ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen ja onnistui hyvin. Tämänkin kevään näyttelyn onnistuminen osoitti, että kaksipäiväiselle näyttelylle on Itä-Suomessa selvä tilaus, kertoi Aikio.
 
Moottoripyörien ensirekisteröinnit ovat olleet maassamme laskussa taloustaantuman aikana, mutta Kuopion näyttelyn kävijämäärä osoitti, että harrastajat olivat suurella joukolla liikkeellä.
Kauppa kävi osastoilla hyvin ja myös uusien pyörien kauppoja hierottiin ihan mukavasti.
 
Hyppyshow kiinnosti
 
Stunt Freaks Teamin taiturit antoivat kaksi kertaa kumpanakin päivänä huikea hyppynäytöksen, joka keräsi yleisöjoukot ihastelemaan hurjapäiden menoa.
 
Myös varustemyyjien, kuten oravikoskelaisen Hanxin muotinäytökset saivat kiitosta.
Liikenneturvan kanssa yhteistyössä tehty taikuri Puijon Paronin ”Tappomopo” –esitykset lauantaina keräsivät ison yleisön Kuopio-hallin päälavalle.
 
-Näytteilleasettajilta ja näyttelyvierailta tullut palaute oli erittäin positiivista. Iso kiitos heille ja myös suurelle joukolle KMC:n talkoolaisia, jotka vastasivat näyttelyn toteutuksesta, kiitti Aikio.
 
Ensi vuonna huhtikuussa
 
Kuopion MP-näyttely palaa keväällä 2016 tutulle paikalleen huhtikuun viimeiselle viikonlopulle.
Näyttely järjestetään 23.-24.4. 2016 Kuopio-hallissa.