Näytteleilleasettajat huhkivat hiki päässä, tavaraa kärrätään sisään osastoja nousee. Hanxin Hannu Raatikainen ehtii huikkasta kiireen keskellä että hyvin menee ja hymyilee leveästi.
 
KMC:n talkoolaiset levittävät lattian suojaksi peitteitä, sitä mukaa alueet täyttyvät moottoripyöristä, joita ajetaan itse epaikalle ja osa tuodaan kolmella kuorma-autolla. Keli kun on vähän haasteellinen nyt perjantai-iltana
 
Kuopion MP-näyttelyyn tulee runsaat 150 pyörää yleisön ihailtavaksi. Määrä on ennätys näyttelyn historiassa. Ykstyisten pyöriä on runsas sata, määrä sisältää rakennellut pyörät, jotka ovat kahmineet eri näyttelyissä runsaasti palkintoja. Ja tähän lisäksi vielä maahantuojien uutuusmallit.
 
Aamulla on kaikki valmiina.
Näyttelyn ohjelman löydät näiltä sivuilta.
 
Kuopion MP-näyttelyn 2017 ovet ovat avoinna la 22.4. klo 10.-17 ja su 23.4. klo 10-16.
 
Näyttelyn kuvagalleria: https://www.kmcry.fi/kuvat/kategoria/kuopion-mp-nayttely/mp-2017