Viestit helmikuun alussa järjestetyiltä Helsingin MP-messuilta kertovat taantuman alkavan olemaan ohitetun myös moottoripyörien ja varusteiden kaupassa.
Tämä lupaa hyvää pöhinää myös KMC:n järjestämälle Kuopion MP-näyttelylle 21.-22.4.2018.
 

Helsingin MP-messuilla tehdyn kävijätutkimuksen (Kantar TNS) mukaan kävijöistä  60 % harkitsee moottoripyörän tai mopon ostamista seuraavan kolmen vuoden sisällä, ilmenee messujen laatimasta tiedotteesta.
–  MP-messuilla myytiin tänä vuonna selkeästi viime vuotista enemmän arvokkaita pyöriä. Kaupallisesti tapahtuma on ollut hyvä. Myynti rullasi ja kertaostos oli suurentunut, kertoi Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Mikko Summa Harley-Davidsonilta.
– Motoristeilla tuntui olevan enemmän rahaa käytössä ja päätöksiä ostoista tehtiin helpommin, jatkoi Summa messujen tiedotteessa.
 
Kiinnostuksen kasvusta kertoo sekin, että messujen yhteydessä ajettiin kaikkiaan 1500 koeajoa Messukeskukseen sisälle rakennetulla 500 metrin koeajoradalla. Määrä on huomattavasti edellisvuotta suurempi.
 
Kaupallisesti tapahtuma oli viimevuotista parempi, vaikka kävijämäärä hieman putosikin edellisvuodesta.
 
Kuopio-hallissa huhtikuussa pidettävän Kuopion MP-näyttelyn valmistelut ovat täydessä käynnissä. Tänä vuonna KMC nostaa yhdeksi näyttelyn teemaksi naismotoristit ja luvassa on nimekkäitä vieraita teemaan liittyen. Mm. ratamoottoripyöräilijä Ulla Kulju saapuu kalustoineen Kuopioon.