Kuopion Moottoripyöräclubi KMC tukee tänä vuonna kevään Kuopion MP-näyttelyn lipputuloista Kuopion Yliopistollisen sairaalan Nuorisopsykiatrian yksikköä.

– Nuorten mielenterveystyö on ollut kauttaaltaan säästötoimien kohteena, joten jos voimme pienellä summalla tuoda iloa heidän arkeensa, niin olemme tyytyväisiä, sanoo KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.
 
– Meillä on kova kasvu lähetteissä, budjetti on tiukalla eikä nuorten virkistystoimintaan ole voitu käyttää varoja niin paljon kuin haluamme. Tämä tulee tarpeeseen, sanoo KYS:n nuorisopsykiatrian yksikön erikoislääkäri Tarja Koskinen.
 
Tämä on kolmas kerta, kun KMC tekee Kuopion MP-näyttelyn lipputuloista hyväntekeväisyyslahjoituksen. Aiemmin sen ovat saaneet Kuopion Etsivä nuorisotyö ja Motoristit Koulukiusaamista vastaan –yhdistys.
 
Kuopion MP-näyttely järjestetään Kuopio-hallissa 21.-22.4. 2018. Tänä vuonna KMC on nostanut yhdeksi näyttelyn teemaksi naismotoristit joiden määrä on viime vuosina kasvanut lajin harrastajissa ja luvassa onkin nimekkäitä vieraita teemaan liittyen. Mm. nuorena lasketteluturmassa vammautunut, nykyään ratamoottoripyöräilyä harrastava Ulla Kulju saapuu kalustoinen Kuopioon.
.
 
Viime keväänä 2017 näyttely veti kahden päivän aikana Kuopio-halliin 4300 kävijää, mikä oli näyttelyhistoarian ennätys.