– Hyvällä mallilla on, tiivisti näyttelyvastaava Jarmo Korhonen tunnelmat kevään 2018 Kuopion MP-näyttelyn tiimipalaverin jälkeen sunnuntaina (11.2.).
 
Näyttelytiimi aloitti työnsä jo hyvissä ajoin syksyllä. Töitä on paiskittu monella rintamalla.
Näyttelyyn on tulossa jälleen kaikki suurimmat pyörämerkit. Muutenkin näytteilleasettajia on saatu hyvin. Myyntitila täyttyy hyvää vauhtia.
 
Moottoripyöriä on tulossa näytille messevä määrä. Tämänhetkisten arvioiden mukaan 200:n pyörän määrä ylittyy tänäkin keväänä. Mukana on vanhoista pyöräharvinaisuuksista
nuorempiin ajokkeihin. Ja kirsikkana kakussa mp-liikkeiden esittelemät pyörät.
 
Näyttelytiimin tehtäviin kuulu todella suuri määrä asioita, jotka on hoidettava hyvissä ajoin kuntoon. Talkoolaisia näyttelyssä tarvitaan toista sataa. Lisäksi ovat monimutkaiset lupa-asiat, myyntipisteet, järjestyksenvalvojat, liikenteenvalvojat, tiedotus, näytteilleasettajat ja pyöriään näyttelyyn tuovat yksityiset,  ohjelma, talkoovuorot, sähköjen saanti näyttelypisteisiin, äänentoisto, esiintymislava, logistiikka, talous, mainonta, ajonäytösten alue,  jne, jne. Satoja ja taas satoja asioita mahtuu tiimin työlistaan.


 

 Kevään 2018 näyttelyn yhtenä teemana on naismotoristit ja tämän teeman ympärillä on näyttelyyn tulossa mm.  ratamoottoripyöräilijä Ulla Kulju ajokalustonsa kanssa.. Myös Track Punk Racingin naiskuljettajat ja ryhmän kalustoa on  nähtävänä Kuopiossa. Luvassa on myös kerhovierailuja. Ohjelma täydentyy lähiviikkoina.
 

– Tiimi on tehnyt todella hyvää työtä ja paljon, kehaisee näyttelevastaava Korhonen.
Tyytyväinen on myös KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.
– En muista milloin on näyttelyn valmistelut ollut näin hyvällä tolalla tähän aikaan talvea, sanoi Koistinen.
 
Kuopion MP-näyttely on Kuopio-hallissa 21.-22.4. 2018.