Kuopion Moottoripyöräclubi KMC:n järjestämä MP-näyttely keräsi Kuopio-halliin viikonloppuna yhteensä 4700 kävijää, mikä on näyttelyn historian uusi ennätys. Vuosi sitten kävijöitä oli 4300.
Jo lauantai antoi viitteitä hyvästä yleisömäärästä, kävijöitä ensimmäisenä näyttelypäivänä oli runsas 3000. Sunnuntaina kävijöitä oli lähes 1700.

 
– MP-näyttely on kasvattanut tasaisesti suosiotaa ja on vakiinnuttanut paikkansa, iloitsee KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.
Tänä vuonna näyttelyn kantavana teemana oli naismotoristit, mikä sai paljon kiitosta kävijöiltä.
Näyttelyyn oli kutsuttu kaksi maailmanmestaria, Ulla Kulju ja Kirsi Kainulainen. Kulju saavutti MM-kultaa viime vuonna vammaisten ratamoottoripyöräkisoissa Le Mansissa. Kainulaisen palkintokaapista löytyvät niin MM-pronssi, hopea- ja kulta Pekka Päivärinnan kakkoskuskina sivuvaunuluokassa.
Naismotoristiteema oli vahvasti esillä näyttelyn muussakin ohjelmatarjonnassa.
 
Viileästä kevätsäästä huolimatta Kuopio-hallin parkkialueella ajetut stunt-esitykset keräsivät jokainen useita satoja katsojia. Duo Vatasen veljekset Joona ja Justus mukanaan yksi harvoista naisstunteista Regina Lanko antoivat upeat esitykset näyttelyvieraille. Varsinkin päätös esityksessä sunnuntaina takarenkaiden kumit paloivat kirjaimellisesti loppuun ja savu näytöspaikalla oli sen mukainen.
 
MP-näyttely oli jälleen vahva näyttö KMC:n aktiivisesta jäsenistöstä. Näyttelyssä oli talkootöissä kaikkiaan 109 KMC:n jäsentä.
– Iso kiitos jälleen aktiiviselle porukalle. Kiitos myös näytteilleasettajille, jotka olivat onnistuneet tarjonnassa erittäin hyvin tänä vuonna.
Koistinen lähettää kiitoksen myös niille kymmenille ja taas kymmenille moottoripyörien omistajille, jotka toivat ajokkinsa näyttelyyn.
Kuopion MP-näyttely järjestetään ensi vuonna 4.-5. toukokuuta Kuopio-hallissa.