Kuopion MP-Näyttelyyn 4.-5.5. on tulossa mojova kattaus uutuuksia, varusteita ja klassikoita, mukana mm. Jarno “Paroni” Saarisen kilpapyörä, sekä hyvä ohjelma.

– Hyvältä näyttää. Näyttelyn valistelutyöt ovat aikataulussa, iloitsee Kuopion MP-näyttelyn näyttelypäällikkö Jarmo Korhonen Kuopion Moottoripyöräclubi KMC:sta.

Näyttely esittelee tänä vuonna 60-, 70- ja 80-lukujen ratamoottoripyöräkalustoa ja kuljettajia.
Suomalaisen ratamoottoripyörälegendan Jarno ”Parnoni” Saarisen pyörä saapuu Kuopioon. Jarnon veli Jari Saarinen on paikalla näyttelyssä koko viikonlopun.
– Ohjelma tulijoiden osalta täsmentyy vielä. Mutta mm. Ulla Kulju ja ratamoottoripyöräryhmä Track Punk Racing ovat viime vuoden tapaan paikalla, kertoo Korhonen.

KMC tavoittelee yli 200 moottoripyörän määrää näyttelyssä. Lisäksi suurimmat moottoripyörämerkit ovat tulossa esittelemään uutuuksiaan Kuopioon.
Moottoripyöräkaupan osalta viime vuosi oli ilahduttava, sillä pyörien myynti kasvoi Suomessa peräti 10 prosenttia.
– Näytteilleasettajia tulee erittäin hyvin. Uskoisin että tilat myydään kokonaan loppuun, sanoo Korhonen.
KMC on saanut paljon kiitosta kävijöiltä siitä, että Kuopiossa näyttely on myös MP-näyttelyn näköinen.
– Kaikki näytteilleasettajat tuotteineen liittyvät jotenkin moottoripyöräilyyn. Yksi makeismyyjä on näyttelyssä,, mutta pittäähän se suu makkeeksi suaha sanoo Korhonen.

Yksi mielenkiintoisimmista ohjelmanumeroista on viiden moottoripyörän Limiter stunt-show, joka pyörii molempina näyttelypäivinä. Shown ehdottomana helmenä on stunt-ajonäytös Pappa-Tunturilla.

Kuopion MP-näyttely on Kuopio-hallissa 4.-5. toukokuuta, eli hieman totuttua myöhemmin.

Näyttelyn ajankohta osuu hyvin motoristien ajokauden alkuun ja niinpä KMC on varautunut tähän ja varaa yhden kokonaisen pysäköintialueen moottoripyörille Kuopio-hallilta.
Ajankohta on herättänyt kiinnostusta eri puolilla maata. Esimerkiksi Forssan Matkamotoristit suunnittelee näyttelymatkaa moottoripyörin Kuopioon.