Kaikki KMC:n VeriRyhmään rekisteröidyt luovutukset rekisteröityvät nyt myös SMOTOn Verestä Hyviä Muistoja -kampanjaan ja vievät meitä yhdessä kohti 1.000 luovutuksen tavoitetta.KMC on mukana Verestä Hyviä Muistoja -kampanjan kilpailussa, jossa aktiivisimmat palkitaan.

Kampanjan aikana voi haastaa myös muita mp-kerhoja tai mp-kaveri-/työporukoita mukaan toimimaan #hengenpelastajina. Toimintaohjeet:
Laittakaa haastamallenne taholle haasteviesti omalla tavallanne ja mainitkaa viestissä Verestä Hyviä Muistoja -kampanja.Ilmoittakaa esim. facebookin Verestä Hyviä Muistoja -sivustolla messengerin kautta, kenet olette haastanut. Kampanja pitää yllä tietoja haastajista ja haastetuista, tiedottaa tilanteesta facebookissa ja päivittää haastetilannetta aina kun muutoksia ilmoitetaan.

Kannattaa muistaa, että kampanjaan voi kutsua mukaan myös SMOTOon kuulumattomia kerhoja, kaveri- ja työporukoita ja yksittäisiä motoristeja. Riittää, että kutsutut ovat motoristihenkisiä (ainakin omasta mielestään) ja haluavat tehdä hyvää luovuttamalla verta.
Mainitkaa, että kerho/porukka voi perustaa oman VeriRyhmän. Ohjeita täällä  (https://www.smoto.fi/?p=6809).Kertokaa, että VeriRyhmää ei ole välttämätöntä perustaa, vaan luovutuksen voi pyytää rekisteröitäväksi kaikille yhteiseen Suomen Motoristit ry:n VeriRyhmään.Kun käytte luovuttamassa, laittakaa facebookin Verestä Hyviä Muistoja -sivustolle kuvia ja kommentteja.