Kuopion MP-näyttelyn 2019 kävijämäärä oli  lähes 3500. KMC sai tänä vuonna kamppailla yllättävää sääilmiötä vastaan kun Suomea riepotteli toukokuinen takatalvi.
KMC:n järjestämä Kuopion MP-näyttely keräs kuitenkin viikonloppuna Kuopio-halliin lähes 3430 kävijää. Lauantain kävijämäärä oli 1930.
– Saimme tehtyä hyvän näyttelyn. Kovasti tuli taas kiitosta kävijöiltä, kiitteli näyttelypäällikkö Jarmo Korhonen.
– Myös näytteilleasettajilta tuli paljon kiitosta. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kevättä ja seuraavaa näyttelyä.
Näytteilleasettajia näyttelyssä oli ennätysmäärä yli 40 eli näyttelypaikat olivat loppuunmyytyjä.

Näyttelyn kävijäennätystä ei tänä vuonna takatalven takia rikottu.
Kuopion MP-näyttelyn historian kävijäennätys saavutettiin viime vuonna kun Kuopio-hallissa kävi kahtena päivänä yhteensä 4700 vierasta. Tänä vuonna näyttelyssä taitoajoa esittänyt Limited Stunt Show näytti varsinkin lauantaina mistä puusta ryhmän kuljettajat on veistetty. Kylmä ja märkä asfaltti veivät lauantaina pidon moottoripyörien renkaista lähes kokonaan. Silti ryhmä teki onnistuneet esitykset iltapäivällä. Ainoa ajokki, millä ei ollut vaikeuksia oli ryhmän maskottina ollut Pappa-Tunturi ohjaimissaan Pekka Aaltonen.
– Todella mukavaa oli nähdä vanhoja tuttuja ajokavereita ja tavata savolaisia näyttelyvieraita, sanoi Jari Saarinen, joka toi näyttelyyn veljensä, ajajalegenda Jarno ”Paroni” Saarisen ajokalustoa. Mukana oli mm. 250-kuutioinen Yamaha, jolla Jarno Saarinen voitti MM-pronssia 1971. Entisöity pyörä kiertää edelleen Jari-veljen mukana näytösajoissa ja on hyvässä iskussa.
– Kyllä se 250 kilometrin tuntivauhtiin vielä pystyy, sanoi Jari Saarinen.
Noin 330 jäsenen KMC:lle näyttelyn järjestäminen oli jälleen iso punnerrus.
– Ei voi olla kuin tyytyväinen mihin jäsenistömme taas venyi. Meillä oli kerholaisia talkoissa 130 kerholaista, ihasteli KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.
Yleisö pääsi äänestämään suosikkiaan esillä olleista moottoripyöristä. Noin viidenneksen äänistä keräsi Jorma Vainionpään bobber-malliseksi rakentama Yamaha XV1100 Woodie (kuvassa ylh)
 

Limited Stunt Shown Jarkko Jylhä kosi lauantaina
Erika Wacklinia ja kuinkas muuten stunt-radalla.
KMC kukitti kihlaparin sunnuntaina.
Onnea Erika ja Jarkko