Kuopion Moottoripyöräclubi KMC kirjasi Kuopion MP-näyttelyn historian kävijäennätyksen. Kevään 2022 kävijämäärä oli 4720.  Uusi ennätys tehtiin jo lauantaina. 

Edellinen ennätys oli muutaman vuoden takaa, 4600 kävijää.

Näyttely oli edellisen kerran 2019 ja tämänvuotinen yleisömäärä kertoo selvästi, että näyttelylle oli koronatauon jälkeen tilaus.

– Kyllä selvästi aisti yleisössä iloisuuden ja tyytyväisyyden. Samoin myös näytteilleasettajissa, joita heitäkin oli ennätysmäärä, iloitsee KMC.n puheenjohtaja Pentti Koistinen.

– Onnistunut näyttely on paras kiitos näytteilleasettajille ja yli sadalle kerholaiselle, jotka näyttelyn talkoilla pystyttyvät, Koistinen jatkaa.

Viikonlopun vetonauloina olivat kansainvälisen tason stunt-kuljettajat, ukrainalaistaustainen Dasha Kharchenko ja Niko Säkkinen. Parivaljakko saikin näytöksissään yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Viikonlopun aikana nähtiin viisi stuntesitystä 

Näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä näyttelyn antiin. Kauppa kävi hyvin. Muutama moottoripyöräkin löysi uuden omistaja viikonlopun aikana.

KMC on perinteisesti tehnyt lahjoituksen lipputuloista hyväntekeväisyyteen, niin tänäkin vuonna. Lahjoitus kohdistuu Ukrainan sodan uhreille. Avustuksen tarkempi perillemenoväylä tarkentuu myöhemmin. 

Kevään 2023 Kuopion MP-näyttely järjestetään Kuopio-hallissa samoihin aikoihin huhtikuussa.