Esittelyssä Kuopiolainen BOYAR bändi joka esiintyy Kuopion MP-Näyttelyssä (22.-23.4.2023) viikonlopun aikana yhteensä 5-kertaa.

Boyar on Kuopiolainen bändi, joka tuo kiinnostavalla tavalla 70-luvun rockin takaisin tähän päivään. Vaikutteita bändin musiikki on saanut perinteisen rockin lisäksi mm. bluesista, soulista ja funkista. Tähän lisättynä nuorten soittajien mukaansatempaava energia, kokonaisuus ei jätä kuulijaa kylmäksi!

Boyar teki festaridebyyttinsä kesällä 2021 Kuopiorockissa ja yleisön vastaanotto oli lämmin. ”Festareiden mielenkiintoisin esiintyjä!” ”Tämä oli ehdottomasti must see-listallani ja odotukset jopa ylittyivät!” Bändi esiintyi upean keikan muodossa myös vuoden 2022 Kuopiorockissa.

Boyar julkaisi syksyllä 2021 kappaleen ”Place for Me”, ja sen musiikkivideo on nähtävissä:
YOUTUBESSA

Bändiä pääsee seuraamaan somessa Facebookin puolella www.facebook.com/boyarband ja Instagramissa www.instagram.com/boyar_band