Kuopion Moottoripyöräclubi KMC kirjasi Kuopion MP-näyttelyn historian kävijäennätyksen.

Kuopion MP-näyttelyn kävijämäärä vuonna 2023 oli 4810. Uusi päiväkohtainen ennätys tehtiin jo lauantaina, kun erittäin aurinkoisessa säässä pidetty avauspäivä tavoitti yli 3200 kävijää.

Edellinen ennätys on viime vuodelta, 4720 kävijää.

Kuopion näyttelyssä oli perinteisen vanhemman kaartin lisäksi tänä vuonna todella runsaasti myös nuoria näyttelyvieraita, mopo ikäisiä ja alle.

On todella mukava nähdä miten harrastus ja etenkin pyörien rakentelu kiinnostaa edelleen lapsia ja nuoria, iloitsee näyttelypäällikkö Jarmo Korhonen KMC:sta.

Järjestelyt menivät todella mallikkaasti, näytteilleasettajat ja vieraat viihtyivät ja reilu 100 kerhon omaa talkoolaista huolehtivat toimivista järjestelyistä, kertoo puolestaan näyttelyn järjestävän KMC:n puheenjohtaja Pentti Koistinen.

Viikonlopun ohjelmanumeroina nähtiin Eero Syrjänen tiimeineen stuntshown muodossa ja kuopiolainen bändi BOYAR. Molemmilta nähtiin viikonlopun aikana viisi esitystä, kolme lauantaina ja kaksi sunnuntaina.

 

Yksityisten tuomia näyttelypyöriä oli tänä vuonna mukana lähes 120 kpl. Viime vuosina kovaa kehitystä osoittanut mopojen ja kevareiden kustomointi oli todella vahvasti läsnä myös Kuopiossa.

KMC on perinteisesti tehnyt lahjoituksen lipputuloista hyväntekeväisyyteen, niin tänäkin vuonna. KMC tiedottaa avustuskohteesta myöhemmin.

Kevään 2024 Kuopion MP-näyttely järjestetään Kuopio-hallissa 27.4-28.4.2024